Vragen? Bel: 035 888 95 95
Oddbird Liberated from alcohol
Filters tonen

Oddbird

Opgestart in 2013 door Moa Gürbüzer, een voormalig familie therapeut, vond Oddbird zijn oorsprong in een diepgaand begrip van de uitdagingen rond alcoholconsumptie. Geconfronteerd met alcoholgerelateerde problemen tijdens haar werk, werd Moa geïnspireerd om een verandering teweeg te brengen. Haar visie was helder: een wereld waarin de keuze voor alcoholvrije opties net zo normaal is als de vraag naar thee of koffie.

De missie van Oddbird

Oddbird staat voor meer dan alleen voortreffelijke smaken. Het vertegenwoordigt een beweging naar een inclusieve, bewuste consumptiecultuur. Door samen te werken met deskundigen en vooraanstaande wijnmakers slaagt Oddbird erin om een breed scala aan alcoholvrije wijnen en bieren te produceren zonder enig compromis op het gebied van kwaliteit en genot.

Innovatie in smaken

Met een toewijding aan innovatie en vakmanschap heeft Oddbird de kunst geperfectioneerd van het creëren van alcoholvrije wijnen en bieren die niet alleen de smaakpapillen bekoren, maar ook de verwachtingen overtreffen. Elke fles is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een proces dat vakmanschap en passie weerspiegelt.

Beluister ook onze podcast over alcoholvrije wijnen

Een nieuwe keuze

Bij Wijnadvies.nl geloven we sterk in het bieden van keuzes die tegemoetkomen aan verschillende smaken en levensstijlen. Oddbird is een tastbare vertaling van deze overtuiging. We nodigen u uit om de wereld van Oddbird te verkennen, waar de vraag "Wilt u wijn met of zonder alcohol?" een volkomen natuurlijke en welkome vraag is.

Proef de verschillen

Ontdek nu het assortiment van Oddbird bij Wijnadvies.nl en maak kennis met een nieuwe dimensie van alcoholvrije wijnen en bieren. Geniet van smaken die grenzen verleggen en een gemeenschap vertegenwoordigen die kiest voor een bewuste en inclusieve benadering van genieten.

Home > Oddbird

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp