Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamMillstone 100 Rye

De 100 Rye whisky van Millstone heeft zijn naam te danken aan de diverse elementen in het productieproces. De whisky is 100 proof (50%), 100 maanden oud, 100% rogge graan, 100% gemalen door Nederlandse windmolens, 100% Pot Still gestookt, 100% Small Batch, 100% op nieuw Amerikaans eiken vaten gerijpt en 100% ambachtelijk gemaakt. Dit heeft als gevolg een mooie, volle, zachte whisky.

€ 64,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Zuidam

Millstone komt van de Nederlandse destilleerderij Zuidam. Een traditioneel familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel. Alle Single Malt Whisky van Zuidam is ambachtelijk vervaardigd in de traditionele distilleerderij. Grondslag aan deze fraaie whisky’s ligt meer dan 50 jaar ervaring in het distilleren van exclusieve gedistilleerde dranken en een constante zoektocht naar perfectie.

Millstone

Om de gemoute gerst te malen maakt Zuidam gebruik van windmolens. Buiten het gevoel voor nostalgie en vakmanschap wordt door het gebruik van windmolens ook het Nederlandse erfgoed gesteunt. Nog belangrijker is dat de traditionele molenstenen van de molens langzaam de gemoute gerst tot meel malen. Deze traditionele wijze van frezen veroorzaakt vrijwel geen verhoging van de temperatuur van het graan en spaart zodoende de heerlijke aroma's.

Productinformatie
Type:Whisky
Producent:Zuidam
Inhoud:70 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp