Vragen? Bel: 035 888 95 95

Valentijnsdag 2021 | Romantischer dan ooit!

Wijnadvies blog op 3 februari 2021
Valentijnsdag 2021 | Romantischer dan ooit!

Cupido

Dat er dit jaar nog meer liefde door de veertiende van februari moet gaan stromen, lijkt een feit te zijn. Juist in deze moeilijke tijden is het ‘de romantiek’ die een sprankel kan geven op het onverwachte moment.

Rozen verwelken en schepen vergaan, maar na een glas Champagne is niemand meer te weerstaan! Daarom geven wij de mooiste tips om Cupido in huis te halen, verpakt in een fles van 75 centiliter.

Champagne kan altijd

Champagne kan altijd op elk moment in het jaar en op elk moment van de dag. ’s Nachts, ’s morgens en in de zomer en winter. Dus ook op 14 februari! En dit jaar valt deze romantische dag op een zondag, waardoor de mousserende wijn ook werkelijk een dag vullende begeleider kan worden.

Probeer Deutz eens! Echt een super elegante en volle Champagne 

Prosecco voor de kalverliefde

Als de liefde jong en pril is kan een mooie Prosecco als perfecte begeleider op het toneel verschijnen. De Prosecco krijgt zijn mousse in de wijn door er daadwerkelijk koolstofdioxide in te spuiten. Iets wat de bubbel wat milder maakt en de wijn juist nog makkelijker doordrinkbaar.

Een prima Prosecco is die van Enjoy!

Straffe Bordeaux voor de oude liefde

Oude liefde roest niet. Een oude Bordeaux kan soms wel wat roestig van kleur zijn , maar deze kan ook een mooi verhaal vertellen over een jaar lang geleden, toen de vonk oversloeg.

We hebben nog een beperkte voorraad van deze Saint Julien uit 2010

Super Tip: 

Een heel erg leuk boek over de beste wijnmomenten van Hans Melissen! 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies blog > Valentijnsdag 2021 | Romantischer dan ooit!

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp