Vragen? Bel: 035 888 95 95

Exclusief in de winkels | Corvezzo Magnum!

Wijnadvies nieuws op 16 december 2022
Exclusief in de winkels | Corvezzo Magnum!

Knallend de feesdagen in! 

Nieuw in het assortiment voor de feestdagen: Corvezzo Prosecco Millesimato Magnum. Dit betekent dus een 1,5 liter fles vol genot en mooie mousserende wijn! Deze wijn is te verkrijgen in alle winkels en zolang de voorraad strekt! De prijs voor deze prachtige Magnum ligt op €35,95.

Ook in klein formaat

De Corvezzo kennen we allemaal van de prachtige fles. Mocht een grote fles te veel worden voor de feestdagen zijn ze er ook in prachtige kleine formaten. Zowel in het wit als in rosé!

 

Corvezzo Winery

De Corvezzo winery, opgericht in 1960, is door gegeven van generatie op generatie. Door de jaren heen is de band die de familie met het land heeft en de constante zoektocht naar kwaliteit intact gebleven. De Corvezzo wijngaarden liggen tussen de steden Cessalto en Motta di Livenza. Dit zijn steden met millennia-oude agrarische tradities die vandaag de dag worden beschermd als onderdeel van de wijncultuur route van de ‘Strada dei Vini del Piave’. Corvezzo streeft naar constante duurzaamheid. Dit is te zien in de aandacht voor specifieke details. Van de wijnstok tot het eindproduct, het doel van de familie is om het milieu te respecteren en afvalstoffen te recyclen. 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Exclusief in de winkels | Corvezzo Magnum!

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp