Vragen? Bel: 035 888 95 95

NIEUW: Bijzonder Bulgaars

Wijnadvies nieuws op 3 november 2022
NIEUW: Bijzonder Bulgaars

Toppers uit Bulgarije

Tegenwoordig wordt over de hele wereld wijn gemaakt! Zelfs in landen waar we het niet zo snel verwachten.  Bulgarije is een land waar al eeuwen wijn wordt gemaakt en een geweldige come-back aan het maken is, en dat hebben wij gemerkt. Oude glorie in een nieuw jasje op weg naar een prachtige toekomst met topwijnen!

Zagreus Winery Vinica Mavrud 2018: Deze maand in de aanbieding!

Een uitnodigende rijpe en rijke geur van zwart fruit zijn nog maar het begin van deze krachtige wijn. Het is een fascinerende wijn met een teerachtige ondertoon. In de smaak is deze wijn pluim-achtig en heel fluweel en puur. Niet voor niets dat deze wijn al meerdere prijzen heeft gewonnen!

Logodaj Winery Melnik 55 2019

Dit is een Bulgaarse wijn gemaakt van de Melnik druif. Een stoere druif die hele volle wijnen maakt. Deze Melnik 55 is donker van kleur en heeft een stevige aanzet met veel geur. Met een fluwelige aanzet van chocolade, kruidigheid en een goede structuur is dit toch wel heel erg genieten!

Lovico Winery Kotta 299 Gamza 2019

Dit is een top Bulgaarse wijn die laat zien wat er allemaal mogelijk is in dit land! Deze wijn wordt gemaakt van 100% Gamza, een inheemse druif uit Bulgarije. De kleur is mooi robijnrood. In de geur prachtig complex, vanille en zwarte kers. De smaak is vol maar toch elegant. Veel smaak van zwarte kersen, specerijen en fijne rijpe tannine. Dit allemaal omdat de wijn rijpt op Franse en Amerikaanse eikenvaten

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > NIEUW: Bijzonder Bulgaars

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp