Vragen? Bel: 035 888 95 95

NIEUW: Misty Cove Wines

Wijnadvies nieuws op 3 augustus 2022
NIEUW: Misty Cove Wines

Speciale momenten

Misty Cove staat helemaal voor 'Wijn voor speciale momenten". Bij Misty Cove geloven ze erin dat hun wijn meer is dan alleen het product, het vertelt een compleet verhaal. Daarnaast is het beste moment om geweldige verhalen te vertellen met een prachtig glas wijn in de hand. 

De wijnmakers van Misty Cove, Nicky Parish en Emmanuel "Manu" Bolliger zijn er twee met erg veel ervaring. Nicky komt uit Auckland en heeft ervaring opgedaan in North Canterbury. Emmanuel komt uit Zuid-Afrika en heeft ervaring opgedaan in Frankrijk. Samen vormen ze zich tot het succes van Misty Cove!

Estate Series

Laten we eerlijk zijn, er wordt nergens Sauvignon Blanc gemaakt zoals in Marlborough. Het is wereldberoemd! Ook Misty Cove heeft zich vastgehouden aan de traditie om hier een fantastische Marlborough Sauvignon Blanc te maken. De geuren stuiven uit het glas! In de smaak ontdek je veel tropisch fruit als passievrucht en citrus. Puur genieten! 

Landmark Series

Dit is een Sauvignon Blanc met nog meer inhoud! Deze wijn is namelijk "Sur Lie" gerijpt, het proces waarbij een afgewerkte wijn tijdens de gisting op de droesem blijft staan om al die lekkere complexe smaken te extraheren. Dit geeft de wijn extra aroma's, wij zijn fan! 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > NIEUW: Misty Cove Wines

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp