Vragen? Bel: 035 888 95 95

Nieuw | Proefpakket lente

Wijnadvies nieuws op 1 maart 2023
Nieuw | Proefpakket lente

Proefpakket Lente

In samenwerking met onze wijnspecialisten hebben we iets speciaals voor jou: onze gloednieuwe seizoensgebonden proefpakketten! We trappen af met het betoverende Lente Proefpakket, een selectie van 6 verrukkelijke wijnen die perfect passen bij het lenteseizoen.

Seizoensgebonden

Wat maakt ons Lente Proefpakket zo bijzonder? Hier zijn een paar hoogtepunten:

  1. Een exclusieve selectie: Onze wijnspecialisten hebben met zorg 6 prachtige wijnen uitgekozen die jouw smaakpapillen zullen betoveren. Dit proefpakket is een unieke kans om nieuwe wijnen te ontdekken en je smaakpalet te verruimen.

  2. Seizoensgebonden perfectie: De wijnen in ons Lente Proefpakket zijn specifiek gekozen om naadloos aan te sluiten bij het frisse en levendige karakter van de lente. Van sprankelende witte wijnen tot smaakvolle rode pareltjes, elke fles viert het heerlijke lenteseizoen.

  3. Verhalen achter de wijnen: Elke wijn in de proefbox heeft een bijzonder verhaal. We vinden het belangrijk dat je niet alleen van de wijn geniet, maar ook de achtergrond en passie achter elke fles kunt ontdekken. Laat je verrassen door de unieke verhalen die we met je delen.

  4. De favorieten van onze experts: Onze wijnspecialisten hebben hun favoriete wijnen in deze proefbox opgenomen. Ze hebben met liefde en kennis de wijnen geselecteerd die hen het meest hebben geïnspireerd en verbaasd. Proef en deel hun enthousiasme!

  5. Ontdekkingen en avontuur: We hebben ook een paar leuke en bijzondere wijnen toegevoegd aan het Lente Proefpakket. Dit zijn de wijnen die je misschien niet zo snel zelf zou kiezen, maar die je zullen verrassen en prikkelen. Het is een kans om buiten je comfortzone te treden en nieuwe smaakervaringen op te doen.

Proeven

We zijn trots om dit Lente Proefpakket aan te bieden tegen een extra voordelige prijs. Zo wordt het proeven van deze prachtige wijnen nog leuker en toegankelijker voor iedereen!
Beleef de lente met ons Lente Proefpakket en laat je betoveren door de heerlijke wijnen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Bestel nu en laat je smaakavontuur beginnen!

Let op: Onze proefpakketten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Geniet met volle teugen en proost op een geweldige lente!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Nieuw | Proefpakket lente

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp