Vragen? Bel: 035 888 95 95

Reveur Chardonnay | Laatste 600 flessen!

Wijnadvies nieuws op 26 augustus 2022
Reveur Chardonnay | Laatste 600 flessen!

Laatste 600 flessen

Zoals je waarschijnlijk al in onze eerdere nieuwsberichten hebt gelezen, is er een heus tekort aan Zuid-Franse Chardonnay. Gelukkig hebben wij nog nét 600 flessen van de Reveur Grande Réserve Chardonnay kunnen inkopen! Hierna is deze voorlopig uitverkocht, aangezien wij dan moeten wachten op de nieuwe oogst. Er stonden al veel dozen van deze Chardonnay bij ons in reservering, dus de voorraad krimpt inmiddels al flink. Wees er dus snel bij!

Vraag & Aanbod

De schaarste in Zuid-Franse Chardonnay komt vooral door de grote vraag naar deze wijn. De oogst van 2021 was ook niet optimaal, waardoor het aanbod schaars is. De volle smaak, waar veel rijp fruit, hout en vanille in te ontdekken is, maakt deze wijn ontzettend populair bij menig wijnliefhebber. Hiedoor vliegen de dozen de winkel uit en moeten wij steeds vaker 'nee' verkopen. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om bij onze importeur de allerlaatste 600 flessen los te weken.

Reveur

De Reveur Grande Réserve Chardonnay is een ontzettend volle en rijke chardonnay. Je proeft de Zuid-Franse zon in het glas, wat zorgt voor een mooie volle wijn. Tonen van rijp fruit, zoals perzik en abrikoos, gecombineerd met een toets van vanille maken deze wijn ontzettend populair. Ondanks dat de wijn mooi vol is, heeft deze ook nog voldoende frisheid zodat de wijn mooi gebalanceerd blijft.

De allerlaatse 600 flessen staan nu in onze winkels, maar wees er snel bij. OP = OP!

Bekijk de Reveur en bestel direct een doos (of twee!) 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Reveur Chardonnay | Laatste 600 flessen!

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp