Vragen? Bel: 035 888 95 95

Serieuze lijst met aanbiedingen voor november '21

Wijnadvies nieuws op 2 november 2021
Serieuze lijst met aanbiedingen voor november '21

Inkoopkracht 

Voor deze maand is de lijst met aanbiedingen ‘zeer serieus’ te noemen. We hebben met drie winkels een stevige vuist kunnen maken qua inkoopkracht en dat voordeel berekenen we graag door aan jou als wijnliefhebber.

Wijn van de Maand

Je bent van ons elke maand gewend dat we één wijn heel groot in de spotlight zetten. Dit keer is dat onze Reveur GSM. Een heerlijke rode Languedoc van Grenache, Syrah en Mourvèdre. Gelijk met de rode variant hebben we ook de heerlijke houtgerijpte Chardonnay groots naar de winkels laten komen. Daarom ook die lekker in de aanbieding!

3Passo

Omdat we weten dat we er toch wel vanaf gaan komen hebben we de 3Passo-serie ook zeer ruim naar ’t Gooi laten komen. Vooral de rode is echt een van onze favoriete Zuid-Italiaanse wijn. Hij heeft echt dat zwoele en verleidelijke fruit dat zo heerlijk smaakt op koude herfstavonden.

Impío

Dé toevoeging aan ons assortiment van 2021 is echt de Impío geweest. Zowel rood als wit zijn een keer de Wijn van de Maand geweest. De Sauvignon Blanc is echt heerlijk fris. Drink hem niet ’s avonds laat in de herfst maar gebruik deze vooral lekker als aperitief. De Impío Temranillo is al door menig klant als huiswijn gebombardeerd. Iets waar wij ons helemaal in kunnen vinden!

Kijk hier voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen voor november.  

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Serieuze lijst met aanbiedingen voor november '...

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp