Vragen? Bel: 035 888 95 95

Whisky, Grappa, Gin en Cognac

Wijnadvies nieuws op 20 mei 2017
Whisky, Grappa, Gin  en Cognac

Sinds Siersma Wijnadvies in maart 2015 de eigenaar is geworden van de webwinkel: De Slijterij aan Huis, verkopen wij regelmatig ook veel mooie Whisky's, Grappa, Gin en Cognacs. Nu hebben we deze fantastische producten ook een eervolle plek in onze winkel gegeven. Kom maar snel langs om ons assortiment te bekijken.

Whisky

Bij ons assortiment Whisky's hebben we vooral gezocht naar mooie zeldzame Whisky's die ergens ook een link hebben met wijn. Zo hebben we in de winkel een Whisky die gerijpt heeft op vaten die gebruikt waren voor Sauternes, Châteauneuf du Pape en Bordeaux-vaten.

Jenever

Voor onze Jenevers hadden we eigenlijk maar één bedrijf waar we mee wilde werken: Zuidam. Ongeëvenaard de beste Jeneverproducent van Nederland. We hebben veel verschillende soorten van Zuidam. En ook hebben we zelfs Whisky en gin van dit huis!

Cognac

Voor de cognac hebben we Château de Montifaud  in de winkel gelegd. Château de Montifaud gebruikt uitsluitend eigen geteelde druiven van hun eigen wijngaarden, deze wijngaarden vinden wij in Petite Champagne en Grande Champagne in Frankrijk.

Gin

Als er iets populair is op dit moment, dan is het wel Gin. Het wordt gemixt met tonic en verschillende andere toevoegingen zoals: komkommer, citroen, grapfruit en soms ook aardbeien.  

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Whisky, Grappa, Gin en Cognac

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp