Vragen? Bel: 035 888 95 95

Zomer Proeverij inclusief 6-gangen diner

Wijnadvies nieuws op 14 juni 2022
Zomer Proeverij inclusief 6-gangen diner

Vrijdagavond 1 juli

Aankomende 1 juli organiseren we een prachtige proeverij waar we circa 40 wijnen open zetten om heerlijk te proeven! Dit gaat samen met een 6-gangen diner in de vorm van een 'walking diner' in de buitenlucht dat wordt verzorgd door Gasterij het Nennetje. Het evenement vindt plaats van 17.00 tot 21.00 en vindt plaats bij Gasterij het Nennetje (Camping Gooise Heide, voorheen de Woensberg). 

Wij verzorgen de wijnen, jij de glimlach

Met trots presenteren wij onze ultieme zomerwijnen op een prachtige en unieke locatie. Omdat de complete zomer en nazomer nog voor ons ligt is dit dan ook hét moment om de wijnkast te vullen met deze heerlijke en geweldige zomerwijnen! Klik voor meer informatie op de volgende link.

Siersma Zomer Proeverij

Tickets

De kaartverkoop loopt al op volle toeren en we willen ook graag dat jij er bij bent! Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om op dit fantastische evenement aanwezig te zijn klik dan snel verder! Kosten zijn € 60,- p.p.  Maar bij een bestelling vanaf € 75,- krijg je € 15,- terug van het entreegeld. 

Koop hier je ticket

Verdubbelaar

Aan het eind van de avond zullen we uit alle bestellingen één order trekken die we verdubbelen! Bestel je 24 flessen, dan krijg je er 48! Bestel je 100 flessen, dan krijg je er 200! Stel je geluk op de proef! 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Zomer Proeverij inclusief 6-gangen diner

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp