Vragen? Bel: 035 888 95 95

Siersma Wijnadvies Huizen

Wijnadvies TV op 25 juli 2018

Hart van Huizen

De winkeliersvereniging het Hart van Huizen heeft een mooie film gemaakt over onze wijnwinkel in Huizen. Rutger Siersma verteld over het ontstaan van de winkel en waarom we in eerste instantie in Huizen ons zijn gaan vestigen.

Historisch dorp

Het Hart van Huizen is hét winkelcentrum in het prachtige historische dorp Huizen. Hier vindt u ruim 125 winkels en horecagelegenheden, waaronder diverse speciaalzaken. Dagelijks staan de gastvrije ondernemers voor u klaar om de service en aandacht te bieden die uw dagje shoppen in Huizen compleet zal maken.

Oude Raadhuisplein

De meeste winkels en horecagelegenheden bevinden zich aan en rondom het Oude Raadhuisplein. Winkelen in Huizen is een belevenis door de vele karakteristieke straten zoals de Havenstraat, Kerkstraat, Lindenlaan en Achterbaan. Ontdek de boetieks en speciaalzaken die Huizen zo bijzonder maken!

Elke zaterdag markt

Elke zaterdag staat de geroemde regionale markt in de oude dorpskern op het Oude Raadhuisplein. Daarnaast worden er een aantal keer per jaar gezellige evenementen georganiseerd zoals de Wijnproeverij, Erfgooiersdag en de Bezemdagen. In samenwerking met de VVV Huizen is een historische wandelroute te volgen langs oude boerderijen en door sfeervolle steegjes. En maak ook eens een uitstap naar het Huizer Museum of de prachtig gerestaureerde Oude Kerk.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies TV > Siersma Wijnadvies Huizen

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp