Vragen? Bel: 035 888 95 95
Wijnproeven! 'Het leukste dat er is!'

Wijnproeverij aanvragen

Wij vinden het proeven van wijn het allermooiste aan ons vak. Dan kan je écht de verschillen ontdekken in al die miljoenen wijnen die er over de hele wereld gemaakt worden. Als je je óók nog gaat verdiepen in waar die druiven dan daadwerkelijk groeien en wat het verschil in terroir en klimaat kan doen met het rijpingsproces van de druif, zal er een wereld voor je open gaan. 

Met onze verschillende wijnproeverijen en wijncursussen willen wij jou heel graag meenemen op een grote ontdekkingsreis in de wijnwereld. In dit menu hebben we verschillende opties al uitgewerkt. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op als je een passend voorstel wil ontvangen.  

De wijnproeverijen en wijncursussen van Siersma Wijnadvies worden altijd gegeven door onze eigen gepassioneerde wijnkenners en kunnen desgewenst plaatsvinden in één van onze drie wijnwinkels. Wij zorgen naast de wijn ook altijd voor genoeg water, brood en een lekker ‘plankje’ om te nuttigen tijdens de wijnproeverij.  

Inschrijfformulier

 

Home > Wijnproeverij aanvraag

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp