Vragen? Bel: 035 888 95 95

LeendersBaviaan White Blend 2021

Deze plezierige blend wordt gemaakt van Chenin Blanc, Roussanne en Grenache Blanc. Steeds meer zien we de typische Rhône- blend terugkomen in Zuid-Afrika en met succes! Complex en rijk met veel finesse.

De Chenin Blanc geeft een frisse zuurgraad, Roussanne zorgt voor de structuur en Grenache Blanc voor de finesse. Aroma´s van perzik, abrikoos en steenfruit. Nu al geweldig, maar kan zeker nog 5 jaar of langer rijpen.

€ 12,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Baviaan White Blend 2021

Het wijnhuis

Wijnand Leenders trok in het vroegere 1665 op 27 jarige leeftijd naar Afrika en werd al snel bekend als één van de eerste wijnbouwers en wijnmakers in het zuidelijkste puntje van Afrika. 

Nu worden de wijnen gemaakt door een nieuwe generatie, Fam Bezuidenhout. Dit is een directe lijn van Leenders. Wijnmaker Francois Bezuidenhout behaalde in 2014 zijn diploma als Cape Wine Master en vervolgens trad hij toe tot een elitegroep van individuen die de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie willen promoten en verdedigen. Francois, altijd de ondernemer, waagde eindelijk de sprong en begon in 2017 zijn eigen wijnen te maken. 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Leenders
Druivensoort:Roussanne, Grenache Blanc, Chenin Blanc
Inhoud:70 cl
Terug naar het overzicht |

Baviaan White Blend 2021

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp