Vragen? Bel: 035 888 95 95

Little BeautySauvignon Blanc 2018

Het blijft een beetje mysterieus omtrent de ware schoonheid van Littly Beauty. Want wanneer je je wijnhuis zo noemt, moet het wel overtuigend zijn. Helemaal met de wetenswaardigheid dat dit wijnhuis een vrouwelijke wijnmaker heeft. Toch vatten wij de naam Littley Beauty wat figuurlijk op.

De wijnen zijn klein gemaakt, in de zin van: 'niet machinaal'. En Beauty's zijn het stuk voor stuk. Toch hadden wij deze Sauvignon Blanc eerder 'groots' betiteld. Want deze witte Nieuw-Zeelandse wijn mag zich scharen tot de allerbeste Sauvignon Blanc's die we ooit hebben geproefd.

De geur is enorm complex, veel specerijen en een bak vol aan citrus fruit. De smaak is minstens net zo complex en heeft bizar veel lengte.

€ 45,00
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Little Beauty

Wij kennen Nieuw Zeeland van de natuurplaatjes, lammetjes en de inheemse Kiwi vogel. En ineens was daar wijn. Het land heeft een hele belangrijke landbouweconomie en ontdekt pas in 1969 dat ze met het koele en maritieme klimaat ook heel goed hoge kwaliteitswijnen konden produceren. It's all in the name; "Little Beauty". Een elegante verschijning uit Nieuw Zeeland van een bijzonder en klein stukje wijngaard.

Waihopai Valley

De druiven van deze unieke wijnen gedijen in Waihopai Valley, Marlborough. De druivenstokken staan op eigen wijngaard en het wijn maak proces is geheel in eigen beheer en dat is uniek in Nieuw Zeeland. De eigenaren en wijnmaakster zijn ware avonturiers en hebben de wijnwereld rond gereisd om met heel veel ervaring, passie en trots deze iconische wijnen te maken.

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Nieuw-Zeeland
Wijnhuis:Little Beauty
Druivensoort:Sauvignon Blanc
Inhoud:70 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp