Vragen? Bel: 035 888 95 95

Royal OportoTawny Porto

De Royal Oporto Tawny is een jonge Tawny Port met een mooi boeket van rijpe kersen, pruimen en eikenhout. De port heeft een mooie verfijnde geur. Je proeft gedroogd fruit, noten en een klein beetje chocola. Het fruitige van de port is prachtig in balans met het zoete.

Deze Tawny is prachtig te combineren met stilton, cheddar en schapenkaas. Liever combineren met zoet? Probeer hem dan eens met crème karamel of een zelfgemaakte pruimentaart. Deze mooie complexe port gaat hier perfect mee samen!

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Royal Oporto

Royal Oporto is het hoofdmerk van Real Companhia Velha een bedrijf met een lange geschiedenis (1756) dat altijd streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Op 10 september 1756 werd Real Companhia Velha opgericht door de Koninklijke afgezant van Koning Jose I. Samen met de beste wijnboeren uit de hoger gelegen Douro en “the good men of the city of Oporto” werd Real Companhia Velha belast met de taak van verbetering en behoud van gecultiveerde wijnstokken. Inmiddels ruim 260 zijn de uitgangspunten ongewijzigd, altijd streven naar het produceren van de hoogst mogelijk kwaliteit om daarmee nieuwe geschiedenis te schrijven. De wijnen van Royal Oporto zijn hiervan het levende bewijs.

Wijn info
Kleur:Zoete wijnen
Land:Portugal
Wijnhuis:Royal Oporto
Druivensoort:Touriga Nacional, Touriga Francesca
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp