Vragen? Bel: 035 888 95 95

d'Arenberg Chester Osborn op bezoek

15 september 2018, Siersma Wijnadvies, Huizen
d'Arenberg Chester Osborn op bezoek

Zaterdagmiddag 15 september

Op zaterdagmiddag 15 september, tussen 12:00 en 14:00,  zal de beroemde Australische wijnmaker Chester Osborn bij ons in de wijnwinkel in Huizen zijn om alles te vertellen over zijn bijzondere wijnen uit de omgeving van Adelaide.

d'Arenberg

Chester Osborn is de eigenaar en wijnmaker van d’Arenberg. Een prestigieus wijnhuis in de McLaren Vale in Australië dat in 1912 werd gesticht. Chester is reeds de vierde generatie en heeft zichzelf weten te ontwikkelen als een icoon van de Australische wijnbouw.

Rode streep

Sinds 1959 werkt het wijnhuis met de karakteristieke rode streep op ieder etiket van de talloze wijnen die ze maken. Iedere wijn draagt een unieke naam waar Chester allemaal een verhaal bij te vertellen heeft.

Aanmelden

Het is echt zeer bijzonder dat wij deze ‘meester verteller’ in onze wijnwinkel mogen ontvangen. Aangezien zijn wereldwijde populariteit hebben we voor deze wijnproeverij een aanmeldingslijst gemaakt. Zo kunnen wij een beetje in de gaten houden hoeveel personen we kunnen ontvangen. Er is maar beperkt plek, dus meld je snel aan!

Home > Activiteiten > d'Arenberg Chester Osborn op bezoek

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp