Vragen? Bel: 035 888 95 95

Online Wijnproeverij Italië

22 oktober 2020, Facebook en Instagram
Online Wijnproeverij Italië

La Dolce Vita 

Na het succes van onze Skaap Online Wijnproeverij organiseren wij nu op donderdagavond 22 oktober een Online Wijnproeverij Italië! In maximaal 30 minuten gaat Rutger Siersma je meenemen naar de prachtige wijngebieden van La Dolce Vita. Hij zal vertellen over de verschillende vinificatietechnieken, druivenrassen en klimaatregio's. Totaal worden er 6 wijnen geproefd. Deze hoeven echt niet allemaal op in één avond. Veel Italiaanse wijnen hebben namelijk de mooie eigenschap dat ze geopend prima nog 2 á 3 dagen gedronken kunnen worden.

Hoe doe je mee?

Koop een proefdoos van de Online Italië Proeverij. Dit kan via de webwinkel of ook gewoon in de winkels van Siersma Wijnadvies. Zorg dat je donderdagavond 22 oktober om 20:00 uur klaar zit met een kurkentrekker en een wijnglas. De proeverij zal live uitgezonden worden via Facebook en Instagram. De proeverij publiceren wij achteraf ook op de website. Dus u kunt ook later de proeverij terugkijken.

Inschrijven 

Inschrijven mag, maar hoeft niet. Het is echter leuk om te weten hoeveel mensen er mee doen. Iedereen die zich inschrijft krijgt ná de proeverij een mooie kortingscode om de lekkerste wijn van de proeverij goedkoper te bestellen. 

Home > Activiteiten > Online Wijnproeverij Italië

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp