Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château MontifaudCognac VS

Château Montifaud is een kleinschalig Cognachuis die Cognac van grote klasse maakt. Dit is in deze VS Cognac van Château Montifaud al goed terug te vinden. De Cognac heeft een rijping van 4 tot 6 jaar en dat maakt hem geweldig in zijn soort. Prachtige aroma's van eikenhout en thee-achtige tonen komen je tegemoet. De smaak heeft mooie fruittonen en is mooi zacht.

€ 29,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Château Montifaud

Al zes generaties lang maken ze bij Château Montifaud de mooiste Cognac. In het plaatsje Jarnac, midden in het Cognac gebied, ligt de dit prachtige Cognachuis waar nog volgens oude traditie en ambacht wordt gewerkt. Château Montifaud gebruikt voor zijn Cognac uitsluitend druiven van de eigen wijngaarden. Deze wijngaarden bevinden zich in de beste percelen van de appelations 'Fine Petite Champagne en Fine Grande Champagne' controlée.

Château Monitifaud V.S.

Deze Cognac van Château Montifaud heeft een heerlijke, volle en fruitige smaak. De cognac is volledig afkomstig uit de Petite Champagne. De Montifaud VS heeft 4 tot 6 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. Bij de productie van deze cognac zijn Colombard, Folle Blanche en in mindere mate Ugni-Blanc druiven gebruikt.

Productinformatie
Type:Cognac
Producent:Château Montifaud
Druivensoort:Colombard
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp