Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château MontifaudCognac Napoleon

Deze Napoleon Cognac van Château Montigfaud is van zeer hoge kwaliteit en een ware must voor de liefhebber. De Cognac heeft een prachtige amber kleur wat mede komt door de 18 jaar rijping in oude eikenhouten vaten. Een heerlijke volle geur van bloemetjes en vanille maar ook de smaak is vol en boterzacht met droog fruit en pruimen. Dit alles komt samen met een volle lange afdronk

€ 62,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Château Montifaud

Het was in 1837 toen Augustin Vallet begon met de aanleg van wijngaarden in het Franse plaatsje Jarnac en 10 jaar later zijn eerste cognac stookte. Dit ging zo goed dat hij in 1866 zijn eigen château bouwde, Château Montifaud. Oorspronkelijk maakte hij cognac geschikt voor de verkoop in de eigen plaats Jarnac, maar al snel werd zijn voortreffelijke kwaliteit ook buiten Jarnac ontdekt.

Petite Champagne en Grande Champagne

Tegenwoordig heeft Montifaud 90 ha wijngaarden, verdeeld over 80 ha in de Petit Champagne en 10 ha in het hart van de cognacstreek de Grande Champagne. Het is al de 6e generatie Vallet welke tegenwoordig een groot assortiment cognac maakt variërend van een 5 jaar oude VS tot een wel 30 jaar oude XO en soms nog ouder in speciale bottelingen.

Kwaliteit

Zij doen geen concessies om hun kwaliteit hoog te houden. Er wordt geen gebruik gemaakt van gekaramelliseerde suikers of kleurstoffen om de natuurlijke kleur te beïnvloeden. Ook gebeurt alles nog steeds in eigen beheer van de oogst van de druiven tot het bottelen van de flessen. Doordat er weinig geld wordt besteed aan marketing kan men de prijzen lager houden dan de meeste bekende andere cognacmerken.

Château Montifaud Napoleon

De Montifaud Napoleon is een amberkleurige cognac welke maarliefst 18 jaar heeft gerijpt in oude eikenhouten vaten. De volle geur doet denken aan bloemetjes en vanille van het gebruikte Limousin eiken. Ook de smaak is vol en boterzacht, beetje rancio, gedroogd fruit en pruimen. Volle lange afdronk. Een ware traktatie!

Productinformatie
Type:Cognac
Producent:Château Montifaud
Druivensoort:Colombard
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp