Vragen? Bel: 035 888 95 95

Château MontifaudCognac XO

Château Montifaud XO is een ongekende oude Cognac die een rijping van minimaal 30 jaar op eiken vaten heeft gehad. Dit geeft de Cognac krachtige aroma's van cacao, rijp fruit en noten. Door gebruik te maken van alleen de beste druiven is de smaak subliem, zacht en rijk met tonen van vanille en gedroogd fruit. Een ware beleving voor de echte Cognac drinker!

€ 77,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Château Montifaud

Château Montifaud is opgericht in 1837. De Vallet familie staat al zes generaties aan het roer. (Klein)zoon Laurent assisteert vader en opa sinds 2000. Volgens familietraditie wanneer een zoon zijn vader opvolgt is een gedeelte van de in 2000 gedistilleerde cognac apart gezet om door volgende generaties te worden verkocht.

Leeftijd

De leeftijd van de cognacs van Montifaud zijn goed te herleiden, doordat hij op zijn etiket de datum dat de cognac op fust is gegaan en de botteldatum plaatst.

Château Montifaud XO

De XO van Montifaud is een uitzonderlijke oude cognac die bestaat uit blends die tussen de 30 en 35 jaar gerijpt hebben! Deze lange rijping heeft zich voltrokken in nog oudere eikenhouten vaten waardoor de smaak van deze XO het ultieme bereikt. Op de neus komen aroma's van noten, fruit en cacao naar voren. Dit zorgt voor een complexe en uitnodigende ervaring! De smaak is zeer gebalanceerd en fris, vanille en gedroogd fruit zorgen voor een smaak beleving die u alleen terug vindt in zeer oude cognac. De afdronk is bijzonder lang en blijft nog lang in werken op de smaakpapillen.

Productinformatie
Type:Cognac
Producent:Château Montifaud
Druivensoort:Colombard
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp