Vragen? Bel: 035 888 95 95
Domaine La Suffrene Prijs/ kwaliteit uit Bandol
Een goede keuze!
Dat is Domaine La Suffrene zeker! Dit wijnhuis geeft u de Bandol wijnen die u zoekt. En allemaal voor prima prijzen!
Filters tonen

Domaine La Suffrene

We stellen u voor: Cédric Gravier, een zeer sympathieke Franse wijnboer die sinds 1996 onder de naam Domaine La Suffrene fantastische Bandol-wijnen maakt. Toch is zijn familie al ver daar voor bezig met het telen van druiven. De gemiddelde leeftijd van de wijnranken is dan ook zeer oud.

Bandol

De wijngaarden liggen net achter de kustlijn in Bandol. Dat is niet altijd makkelijk, omdat Cédric graag helemaal biologisch werkt. Toch lukt het hem al een aantal jaren achter elkaar om geen rare middeltjes te gebruiken. Zijn wijnen zijn puur natuur! Toch ‘bedankt’ hij er voor om helemaal biologisch gecertificeerd te worden. Hij houdt graag de mogelijkheid open om in een nat en moeilijk jaar toch iets te kunnen doen.

Rood, wit en rosé

Het domaine beslaat 49 hectare en heeft zeer gevarieerde bodems. De wijnen zijn eerlijk en zuiver met een hoge kwaliteit tegen –voor deze appellatie- zeer redelijke prijzen. Opvallend is zowel bij wit als rosé dat de wijnen aangenaam zijn voor het aperitief maar toch een verborgen kracht blijken te hebben als erbij wordt gegeten.

Domaine La Suffrene

Top rood, wit & rosé

In de eerste wijnwinkel van Siersma Wijnadvies in Huizen vertelt Rutger Siersma het verhaal van Domaine La Suffrene uit Bandol.

Home > Domaine La Suffrene

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp