Vragen? Bel: 035 888 95 95
Siersma Wijnadvies
Filters tonen

Domein Holset

Domein Holset is een BruisendWijnHuis in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier worden druiven verbouwd die dienen als basis voor mousserende wijn, vervaardigd volgens de traditionele methode. De locatie van het Domein is zorgvuldig gekozen vanwege de ideale omstandigheden voor wijnbouw.

Slapen op het domein

Bezoekers kunnen bij Domein Holset genieten van verschillende wijnen en meer leren over het productieproces. Voor degenen die langer willen blijven, zijn er elf unieke kamers beschikbaar. Gasten kunnen kiezen tussen een comfortabele kamer in het wijnhuis of een deluxe kamer met uitzicht op de wijngaard.

Karen Aalbers

Een bijzonder aspect van Domein Holset is de bekroning van Karen Aalbers als Wijnvrouw van het Jaar. Deze titel erkent haar toewijding en expertise in de wijnbouw. Onder haar leiding heeft Domein Holset zich ontwikkeld tot een toonaangevend wijnhuis in de regio, waar traditie en kwaliteit centraal staan.

Of men nu komt voor een korte proeverij of een langer verblijf, Domein Holset biedt een complete en aangename wijnervaring. Bezoekers worden welkom geheten door een professioneel team onder leiding van Karen Aalbers.

Home > Domein Holset

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp