Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domein HolsetDame 'Reserve'

De Dame Reserve is een wijn met karakter en voldoende power om haar mannetje te staan. Deze complexe wijn is gemaakt van chardonnay-druiven afkomstig uit onze percelen in Holset en Voerendaal, met jaargangen 2019 en 2020. In het glas schittert ze licht goudgeel, terwijl aroma's van bloesem, perzik, mango en een subtiele hint van vanille de zintuigen prikkelen.

De basiswijn is deels gelagerd op Bourgondisch eiken, wat bijdraagt aan de diepte en verfijning. Na 24 maanden rijping op de gist en een dosage van 6 gram per liter heeft de Dame Reserve zich ontwikkeld tot een volle en complexe mousserende wijn. Deze wijn combineert de elegantie van fijne zuren met een subtiele toets van eikenhout, waardoor ze een bijzondere en gelaagde smaakervaring biedt.

€ 42,50
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Domein Holset

Domein Holset is een BruisendWijnHuis in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier worden druiven verbouwd die dienen als basis voor mousserende wijn, vervaardigd volgens de traditionele methode. De locatie van het Domein is zorgvuldig gekozen vanwege de ideale omstandigheden voor wijnbouw.

Slapen op het domein

Bezoekers kunnen bij Domein Holset genieten van verschillende wijnen en meer leren over het productieproces. Voor degenen die langer willen blijven, zijn er elf unieke kamers beschikbaar. Gasten kunnen kiezen tussen een comfortabele kamer in het wijnhuis of een deluxe kamer met uitzicht op de wijngaard.

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Nederland
Wijnhuis:Domein Holset
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp