Vragen? Bel: 035 888 95 95
Maison Sinnae
Filters tonen

Maison Sinnae

Ontdek Maison Sinnae, een gerenommeerde producent uit de zuidelijke Rhône die uitblinkt in het vervaardigen van kenmerkende wijnen, zowel in wit als rood, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Laudun

Als voortvloeisel uit de coöperaties van Chusclan en Laudun behoort Maison Sinnae tot de selecte groep van dorpen in de Zuidelijke Rhône die het voorrecht hebben hun eigen naam toe te voegen aan de prestigieuze appellation Côtes du Rhône Villages. In tegenstelling tot de meeste andere dorpen, bevindt dit domein zich niet aan de linkeroever, maar aan de rechteroever van de Rhône, in het departement Gard.

De lokale coöperatie vinifieert hier wijnen onder hun eigen label, evenals voor individuele domeinen die gebruikmaken van de uitgebreide technische kennis van de cave. De wijnen uit Chusclan belichamen de typiciteit van de Zuidelijke Rhône, gekenmerkt door zowel fruitige tonen als kruidigheid. Ze bestaan meestal voor driekwart uit Grenache, aangevuld met Syrah en Cinsault. De witte wijnen van Maison Sinnae zijn al even opmerkelijk, met Grenache blanc als boegbeeld van kwaliteit en distinctie.

Maison

Sinnae

Ontdek Maison Sinnae, een gerenommeerde producent uit de zuidelijke Rhône die uitblinkt in het vervaardigen van kenmerkende wijnen, zowel in wit als rood, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Home > Maison Sinnae

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp