Vragen? Bel: 035 888 95 95

AvondaleArmilla Blanc de Blanc 2016

Armilla Blanc de Blanc is misschien wel een van de mooiste mousserende wijnen die we ooit hebben geproefd in Zuid-Afrika.
Het wijnhuis Avondale, wat zich bevindt in de Paarl, maakt enkel en alleen biodynamische wijnen.

Na onze ontmoeting met Johathan, eigenaar en wijnmaker, wisten we het zeker! Biodynamische landbouw is een van de beste manieren om wijn te maken. Elke wijn die we hebben geproefd was van uitzonderlijke kwaliteit!

Bij de prachtige Vonkelwyn van Avondale is dat niet anders. De wijn is gemaakt van 100% Chardonnay en heeft een rijping van 7 jaar op de lie gehad. De Vonkelwyn is complex en elegant te gelijk. Er zijn hazelnootjes, kweepeer en groene appel in te ontdekken.

Dit is een mousserende wijn die zich met vele dure champagnes mag meten.

€ 26,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Armilla Blanc de Blanc 2016

Avondale

Soil is Life

Dit is echt een schitterende film over het prachtige wijnhuis Avondale uit Paarl, Zuid-Afrika. Wij hebben met eigen ogen (eigenlijk met alle zintuigen) mogen ervaren wat er hier gebeurt. Dit is echt een 'andere' categorie wijnproducenten.

Avondale

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen.

Soil is Life

 

Bij Avondale wordt duurzame en natuurlijke wijnbouw toegepast, in lijn met het principe Terra Est Vita - 'Bodem is Leven'. Om het land en het bedrijf te laten gedijen, is het essentieel dat elk aspect van het levende systeem floreert. Alle genomen acties zijn gebaseerd op het kernprincipe van het leven: voortdurend omstandigheden creëren die bevorderlijk zijn voor meer leven.

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Avondale
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Armilla Blanc de Blanc 2016

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp