Vragen? Bel: 035 888 95 95

de VenogeCordon Bleu Brut

Champagne De Venoge Brut Cordon Blue is dé Champagne die op ieder moment van de dag gedronken kan worden. Deze Champagne is elegant, niet té complex en vooral lekker door te drinken.

Deze Champagne verkopen we ook in veel andere maten! Mocht u een speciale maat zoeken. Neem gerust contact met ons op.

€ 49,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

Champagne De Venoge

Dit filmpje van Wijnadvies TV namen we op bij De Venoge zelf, in Epernay.

Champagne De Venoge is een zeer gerenommeerd huis dat hoge kwaliteits Champagnes maakt. Wij voeren bijna alle soorten die ze er maken. Dit is de Brut Cordon Blue; de Champagne voor ieder moment van de dag!

Champagne

Champagne is de naam van de wijn uit het gelijknamige gebied. Het is ook de naam van de provincie ten oosten en noordoosten van Parijs, waarin het wijngebied ligt. De echte grenzen van het wijnbouwgebied zijn bepaald op grond van bodemsamenstelling, structuur en meso-klimaat. Binnen de champagnestreek zijn er drie subgebieden te onderscheiden: Montagne de Reims, Vallée de la Marne en de Cotes de Blanc.

De Venoge

Als je in Epernay over de Avenue de Champagne loopt zie je links en rechts de grote huizen aan je paseren. Moët & Chandon, Perier Joët, Pol Roger. Allemaal huizen die met slimme marketingtechnieken als een merk de wereld over vliegen. Helemaal aan het einde van de straat vinden we het bescheide wijnhuis De Venoge. Bij De Venoge weten ze hele zuivere Champagne te maken die niet snel verveeld.

Bestel ook De Venoge als geschenk!

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:de Venoge
Druivensoort:Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp