Vragen? Bel: 035 888 95 95

de VenogeDe Venoge - Cordon Bleu Brut Select - Demi

Als je in Epernay over de Avenue de Champagne loopt zie je links en rechts de grote huizen aan je paseren. Moët & Chandon, Perier Joët, Pol Roger. Allemaal huizen die met slimme marketingtechnieken als een merk de wereld over vliegen. Helemaal aan het einde van de straat vinden we het bescheide wijnhuis De Venoge.

Bij De Venoge weten ze hele zuivere Champagne te maken die niet snel verveeld.

De maat van dit halve flesje noemen ze in Frankrijk: Demi. Het is dus ook echt een halve maat van een hele fles: 0,375 liter dus.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

De Venoge - Cordon Bleu Brut Select - Demi

Champagne

Champagne is de naam van de wijn uit het gelijknamige gebied. Het is ook de naam van de provincie ten oosten en noordoosten van Parijs, waarin het wijngebied ligt. De echte grenzen van het wijnbouwgebied zijn bepaald op grond van bodemsamenstelling, structuur en meso-klimaat. Binnen de champagnestreek zijn er drie subgebieden te onderscheiden: Montagne de Reims, Vallée de la Marne en de Cotes de Blanc.

De Venoge

Als je in Epernay over de Avenue de Champagne loopt zie je links en rechts de grote huizen aan je paseren. Moët & Chandon, Perier Joët, Pol Roger. Allemaal huizen die met slimme marketingtechnieken als een merk de wereld over vliegen. Helemaal aan het einde van de straat vinden we het bescheide wijnhuis De Venoge. Bij De Venoge weten ze hele zuivere Champagne te maken die niet snel verveeld.

Demi

De maat van dit halve flesje noemen ze in Frankrijk: Demi. Het is dus ook echt een halve maat van een hele fles: 0,375 liter dus. 

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:de Venoge
Druivensoort:Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay
Inhoud:37,5 cl
Terug naar het overzicht |

De Venoge - Cordon Bleu Brut Select - Demi

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp