Vragen? Bel: 035 888 95 95
Cramele Recas Estate

Pasari 

Pasari wijnen zijn een eerbetoon aan de vogels in Roemenië, die op 24 februari altijd de liefde en de komst van de lente vieren. Het is een nationale feestdag die enigszins vergeleken kan worden met Valentijnsdag in Nederland. Mensen nemen bloemen mee naar huis en genieten van een mooi glas wijn.

Cramele Recas

De wijnen van Pasari worden gemaakt door het indrukwekkende wijnhuis Cramele Recas, gelegen in het hart van de schilderachtige Banat-regio van Roemenië. Het schittert als een toonaangevende wijnmakerij die de perfecte balans tussen traditie en innovatie belichaamt. Met een erfgoed dat teruggaat tot de 15e eeuw, heeft dit landgoed een rijke geschiedenis in wijnbouw en staat het synoniem voor kwaliteit en vakmanschap.

Bekijk ook de Roemeense wijnen van Calusari 

1,000 hectare 

Het landgoed strekt zich uit over meer dan 1.000 hectare wijngaarden die gedijen in de zonovergoten Roemeense vlaktes. Hier bieden de unieke bodemgesteldheid en het gunstige klimaat ideale omstandigheden voor wijnbouw. Cramele Recas Estate combineert traditionele methoden met moderne technologieën en expertise, wat resulteert in een breed scala aan uitmuntende wijnen.

Druivensoorten

Met aandacht voor zowel internationale favorieten als authentieke Roemeense druivensoorten, biedt de Estate een diversiteit aan wijnen die de verfijning van een oude wijnwereld combineren met de frisheid van hedendaags vakmanschap. Van klassieke Merlots en Chardonnays tot karakteristieke Fetească Neagră en Fetească Albă, de portfolio van Cramele Recas Estate weerspiegelt de veelzijdigheid en rijke smaken die deze regio te bieden heeft.

Duurzaamheid 

Wat Cramele Recas Estate werkelijk onderscheidt, is niet alleen de uitmuntendheid van hun wijnen, maar ook hun toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Door milieuvriendelijke wijnbouwpraktijken en betrokkenheid bij lokale gemeenschappen blijft het landgoed een voorloper in zowel kwaliteit als ethisch leiderschap.

Home > Pasari

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp