Vragen? Bel: 035 888 95 95
Calusari De beste wijn voor de laagste prijs
Filters tonen

Calusari

De wijnen van Calusari worden gemaakt door Cramele Recas Estate, eigendom van de Engelsman Philip Cox en zijn Roemeense vrouw Elvira. Deze twee hebben, vanaf de oprichting in 1998, enorm veel werk gestoken in het transformeren van hun stukje druivenwijngaard tot een hypermodern wijnhuis . Ondertussen is de productie van Cramele Recas nu ongeveer 20 miljoen liter per jaar. In volume het derde grootste wijnbedrijf in Roemenië, maar het grootste in export. Groot-Brittannië is de grootse afzetmarkt gevolgd door Nederland.

Consistent hoge kwaliteit

De smetteloze wijngaarden zijn een combinatie van geëvolueerde aanplant en ook veel recentere aanplant. Met recente investeringen in het moderniseren en verbeteren van hun wijnmakerij, ontvangen ze regelmatig vliegende wijnmakers van wereldklasse, van vintage tot vintage, om met hun team samen te werken. De filosofie is eenvoudig: de absoluut beste productiemethoden toepassen op elke afzonderlijke wijn, de natuurlijke kwaliteit van de druiven verbeteren en behouden en elk jaar een product van consistent hoge kwaliteit leveren voor elk niveau van de gemaakte wijn.  

Calusari Pinot Noir

Een absolute top wijn!

In dit filmpje verteld Rutger Siersma over de Calusari Pinot Noir. Een ontdekking uit Roemenië die enorm veel wijn presenteert voor relatief weinig geld!

Lees alles over het wijnland Roemenië

Home > Calusari

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp