Vragen? Bel: 035 888 95 95

CalusariSauvignon Blanc 2023

De Calusari Sauvignon Blanc is een heerlijke, zuivere en frisse Sauvignon Blanc. De prachtige rijpe tonen en frisse zuren zijn goed in balans. De wijn komt het beste tot zijn recht tussen de 8-10°C.

De Calusari Sauvignon Blanc blinkt uit in zijn prijs/kwaliteit verhouding en is uitermate geschikt voor borrels, in de zon of bij mooie lichte visgerechten en salades.

€ 5,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Calusari Sauvignon Blanc

Een heerlijke, zuivere en frisse Sauvignon Blanc. Prachtige rijpe tonen en frisse zuren zijn goed in balans. De wijn komt het beste tot zijn recht tussen de 8-10°C. De Calusari Sauvignon Blanc blinkt uit in zijn prijs/kwaliteit verhouding en is uitermate geschikt voor borrels, in de zon of bij mooie lichte visgerechten en salades.

Calusari

De wijngaarden, 600 hectaren groot, zijn aan het begin van de 21e eeuw herplant met de beste kwaliteit wijnstokken. De vinificatie ruimtes zijn modern en efficiënt en het team van wijnmakers staat onder de leiding van Hartley Smithers (Australië) en Nora Iriate (Spanje). Hierdoor worden de wijnen van Cramele Recas wereldwijd geroemd om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

In de 21e eeuw zijn alle 600 hectare wijngaarden van Calusari herplant met de beste kwaliteit wijnstokken. De ruimtes voor de vinificatie van de wijnen zijn gemoderniseerd en er is een uitstekend team wijnmakers aangesteld. Onder leiding van Hartley Smithers (Australië) en Nora Iriate (Spanje) worden de wijnen van Calusari wereldwijd geroemd om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Inmiddels produceren ze een zeer brede, en mooie lijn aan wijnen. Zoals een mooie Pinot Grigio, Rosé en Pinot Noir.

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Roemenië
Wijnhuis:Calusari
Druivensoort:Sauvignon Blanc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp