Vragen? Bel: 035 888 95 95

CalusariCabernet-Sauvignon 2022

Echte serieuze kwaliteit weten ze absoluut te maken bij Calusari in Roemenie. Deze Cabernet-Sauvignon is écht een rijke en volsappige rode wijn die de titel huiswijn zeker ontgroeit is.

In de geur zijn de typische kenmerken van de Cabernet niet te missen. Je ruikt cassis, paprika en veel rood bosfruit. In de smaak zit opvallend veel lengte en alles is mooi in balans door de mooie fijne zuren.

Voor ons is Calusari het levende bewijs dat Oost-Europa écht meetelt in de wijnwereld en dat ze bijna een voorbeeldfunctie bekleden qua prijs/ kwaliteitverhouding.

€ 5,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Cabernet-Sauvignon 2022

Cramele Recas Estate

De wijnen van Calusari worden gemaakt door Cramele Recas Estate, eigendom van de Engelsman Philip Cox en zijn Roemeense vrouw Elvira. Deze twee hebben, vanaf de oprichting in 1998, enorm veel werk gestoken in het transformeren van hun stukje druivenwijngaard tot een hypermodern wijnhuis . Ondertussen is de productie van Cramele Recas nu ongeveer 20 miljoen liter per jaar. In volume het derde grootste wijnbedrijf in Roemenië, maar het grootste in export. Groot-Brittannië is de grootse afzetmarkt gevolgd door Nederland.

Consistent hoge kwaliteit

De smetteloze wijngaarden zijn een combinatie van geëvolueerde aanplant en ook veel recentere aanplant. Met recente investeringen in het moderniseren en verbeteren van hun wijnmakerij, ontvangen ze regelmatig vliegende wijnmakers van wereldklasse, van vintage tot vintage, om met hun team samen te werken. De filosofie is eenvoudig: de absoluut beste productiemethoden toepassen op elke afzonderlijke wijn, de natuurlijke kwaliteit van de druiven verbeteren en behouden en elk jaar een product van consistent hoge kwaliteit leveren voor elk niveau van de gemaakte wijn.  

Bekijk alle wijnen van Calusari

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Roemenië
Wijnhuis:Calusari
Druivensoort:Cabernet Sauvignon
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Cabernet-Sauvignon 2022

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp