Vragen? Bel: 035 888 95 95

Bodegas AradónMomento 2020

De wijngaarden van Bodegas Aradón liggen in het lager gelegen deel van de Rioja. Bodegas Aradón maakt speelse Rioja's die afwijken van de traditionele Tempranillo wijnen door toevoeging van een klein beetje Garnacha. Binnen hun ruime aanbod heb ik gekozen voor de modernste uitvoeringen: fruitige blends met minimale rijping op houten vaten.

Momento is een mooie aanvulling op de Aradón Tempranillo. Beide wijnen zijn modern en fruitig door de toevoeging van Garnacha, maar Momento heeft meer complexiteit. Door haar langzame vergisting op betonnen vaten heeft de wijn meer tijd gekregen om tonen van onder andere laurier te ontwikkelen.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

Bodegas Aradón

Aradón is een dorpje wat stamt uit de romeinse tijd. Vroeger was dit dorpje gevestigd op een hoogte van 550m boven zeeniveau. Deze plek werd ook wel 'La Mesa' (de tafel) genoemd. Tegenwoordig is deze plek bezet door 90 jaar oude wijnranken, die bij het wijnhuis horen.

Bodegas Aradón ligt in het lager gelegen deel van de Rioja. Dit wijnhuis maakt Rioja's die net wat afwijken van de tradiotionele stijl. Dit komt omdat zij naast het gebruik van de traditionele Tempranillodruif, ook Garnacha toevoegen. 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Bodegas Aradón
Druivensoort:Tempranillo, Graciano
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp