Vragen? Bel: 035 888 95 95

Aubert & MathieuAmy Grenache/Syrah 2021

De Amy van Aubert en Mathieu is een wijn die barst van het rode fruit. De combinatie tussen Grenache en Syrah zorgt voor een wijn met veel smaak, lengte en weinig tannine. Dit maakt deze wijn erg prettig om te drinken, zonder dat deze saai wordt.
Daarnaast is deze wijn ook nog eens 100% biologisch!

Aubert en Mathieu zijn twee jonge vrienden uit de Languedoc die hebben besloten hun visie naar de wijnwereld te brengen. Moderne, duurzame en betrokken wijnbouw. Samen met hun wijnen ondersteunen ze de bijenteelt, herbebossing en de lokale biodiversiteit.

€ 12,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Amy Grenache/Syrah 2021

Aubert & Mathieu

Jean-Charles Mathieu had een financiële carrière in Parijs en Anthony Aubert had was succesvol in de wijnmarketing in de VS en Thailand. Twee jonge mannen die elkaar kenden van de middelbare school in Carcassonne, het hart van de wijnbouw in de Languedoc. Ondanks hun succesvolle start in het bedrijfsleven kroop het bloed toch waar het niet gaan kan. In september 2018 vonden zij elkaar hierin en besloten een wijnhandelaarsavontuur aan te gaan. Eerst stelden zij voor zichzelf een aantal uitgangspunten op waaraan hun wijnen zouden moeten voldoen. Kernwoorden hierbij waren frisheid, balans en complexiteit. Daarna gingen zij op zoek naar een aantal wijnboeren waarin zij het vertrouwen hadden dat ze wijnen konden maken die aan hun uitgangspunten zouden voldoen.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Aubert & Mathieu
Druivensoort:Shiraz, Grenache Noir
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Amy Grenache/Syrah 2021

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp