Vragen? Bel: 035 888 95 95

Chozas CarrascalAnma Red 2019

Met de Anma Red zet Chozas Carrascal een nieuw niveau Spaanse wijnen neer. Wellicht heeft de jonge wijnmaker inspiratie opgedaan in de Franse Minervois met de Syrah en Grenache. Hij heeft daar namelijk ook een wijnproject. De Spaanse combinatie van deze twee druivenrassen geeft vooral een wijn met enorm veel volheid en een buitengewone plezierige afdronk.

Als de druiven net geplukt zijn worden ze in roestvrijstalenvaten vaak geroerd. Hierdoor is er veel contact continu met de schilletjes. Na twee weken gaat de wijn voor in totaal 10 maanden op grote eiken vaten van wel 5000 liter!

Voor ons is dit echt een weerspiegeling van hoe een volle rode wijn moet zijn. Zacht, vol en rijk! En na iedere slok krijg je zin in de volgende!

€ 15,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Chozas Carrascal

Pure Spaanse wijnen

Soms zeggen beelden veel meer dan 1000 woorden! Dit zijn prachtige beelden van de oogst van 2018 bij Chozas Carrascal. Een Spaans wijnbedrijf in de buurt van Valencia. Hier worden ongekende mooie wijnen gemaakt van druiven zoals Bobal en Macabeo. Puur en eerlijk met enorm veel karakter!

Chozas Carrascal 

Het door de familie gerunde wijnlandgoed, bodega in het Spaans, van Chozas Carrascal is gevestigd in San Antonio de Requena, Valencia. Het wijnlandgoed bestaat momenteel uit bijna 30 hectare waar wijnstokken, amandel? en olijfbomen groeien. San Antonio de Requena is ongeveer 66 km van Valencia verwijderd. De wijngaard is gevestigd op het Iberisch schiereiland op een hoogte van 700 meter boven het zeeniveau. Requena is een perfecte plaats om wijn te produceren. Over het algemeen een vastelandsklimaat met invloeden van het mediterrane weer. De grond is niet erg vruchtbaar zodat de kwaliteitsdruiven maar in kleine hoeveelheden geproduceerd kunnen worden.

Bekijk alle wijnen van Chozas Carrascal in ons assoriment 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Chozas Carrascal
Druivensoort:Shiraz, Grenache Noir
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp