Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine Mee GodardMorgon 'Grand Cras' 2020

In Morgon zijn er verschillende wijngaarden die unieke wijnen voortbrengen, elk met zijn eigen karakter en smaakprofiel. Een van de meest gerenommeerde wijngaarden in dit gebied is Grand Cras. De wijnen van Grand Cras zijn bekend om hun diepe robijnrode kleur en een intense aroma van rood fruit, zoals kersen en bessen. Ze hebben over het algemeen een medium tot volle body, met stevige tannine en een uitgesproken kruidigheid. Deze wijnen hebben vaak een uitstekend bewaarpotentieel en kunnen met de tijd nog complexer en eleganter worden.

Deze wijn, gemaakt van Gamay, heeft een bewaarpotentieel die vergeleken kan worden met een mooie rode wijn uit de Bourgogne.

€ 34,99
Op voorraad in ons externe magazijn. Levertijd is 48 uur langer.
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Morgon 'Grand Cras' 2020

Domaine Mee Godard 

Mee Godard is een opvallende ‘rising star’ in de Beaujolais. Als baby werd ze geadopteerd vanuit Korea door een Frans echtpaar uit Lyon. Haar interesse in het wijnmakersvak was al vroeg aanwezig. Na haar opleiding in Frankrijk vertrok ze naar de Verenigde Staten, waar ze zich specialiseerde in de chemische en biologische aspecten van wijnbouw en wijn maken. Terug in Frankrijk maakte ze haar wijnmakersopleiding compleet met een diploma oenologie in Montpellier en verschillende stages bij gerenommeerde wijnhuizen in de Bourgogne (Maison Chanson, Château de Corton-André en Domaine Comtes Lafon).  

Bekijk alle wijnen van Mee Godard 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Morgon
Wijnhuis:Domaine Mee Godard
Druivensoort:Gamay
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Morgon 'Grand Cras' 2020

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp