Vragen? Bel: 035 888 95 95

Feudo ArancioNero d'Avola 2021

Stel je een heerlijke traditionele pizza voor. Eentje met een flinter dunne bodem en belegd met ham en kaas. Dit alles in het Siciliaanse herfstzonnetje. Dan is deze licht gekoelde Nero'Advola van Feudo Arancio echt de lekkerste kompaan!

Deze volzwoele rode wijn geeft in de geur veel sappig rood fruit. Vooral kersen voeren de boventoon! De smaak is echt heerlijk zacht en bevat voldoende frisheid om ook echt lekker door te drinken.

Voor ons is de Feudo Arancio dé perfecte huiswijn voor bijna elke dag!

€ 7,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Sicilië

Gelegen aan de zonovergoten zuidelijke kust van Sicilië, in de schilderachtige plaatsen Sambuca di Sicilia en Acate, strekken de weelderige wijngaarden van Feudo Arancio zich uit. Deze wijngaarden vormen met trots een integraal onderdeel van een van Italië's meest vooraanstaande wijnhuizen: Mezzacorona.

De naam "Feudo Arancio" ontleent zijn betekenis aan het nabijgelegen natuurwonder, het betoverende 'Lago Arancio'. In 2001 werd dit landgoed verworven door Mezzacorona, toen het nog in een staat van verwaarlozing verkeerde. Met zorgvuldige aandacht werden de wijngaarden hersteld en onderging de verouderde wijnmakerij een opvallende transformatie. Geen enkele inspanning werd gespaard om een volledig nieuwe, eigentijdse wijnmakerij te realiseren, evenals de aanleg van nieuwe wijngaarden, voorzien van een geavanceerd irrigatiesysteem.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Italië
Wijnhuis:Feudo Arancio
Druivensoort:Nero d'Avola
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp