Vragen? Bel: 035 888 95 95

LeendersSielverkoper Red Blend 2021

Waarom ons hart zoveel van Zuid-Afrika houdt, wordt door deze blend wel duidelijk. Hoe divers de smaken wel niet kunnen zijn! Van een vlezige Syrah naar een pittige Mourvèdre, en een rode bessen Carignan tot de elegantie van Grenache Noir.

Dit geeft de wijn een diepe en donkere kleur met kruidige en aardse tonen, in combinatie met genoeg bessenfruit en zachte tannine. Deze wijn is nu al goed op dronk, maar zal met de jaren gracieus rijpen.

€ 12,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.5/5
Terug naar het overzicht |

Sielverkoper Red Blend 2021

Over het wijnhuis

Wijnand Leenders trok in het vroegere 1665 op 27 jaar leeftijd naar Afrika en werd al snel bekend als één van de eerste wijnbouwers en wijnmakers in het zuidelijkste puntje van Afrika. 

Nu worden de wijnen gemaakt door een nieuwe generatie, Fam Bezuidenhout, Dit is een directe lijn van Leenders. Wijnmaker Francois Bezuidenhout behaalde in 2014 zijn diploma als Cape Wine Master en trad hij toe tot een elitegroep van individuen die de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie willen promoten en verdedigen. Francois, altijd de ondernemer, waagde eindelijk de sprong en begon in 2017 zijn eigen wijnen te maken. 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Leenders
Druivensoort:Shiraz, Mourvèdre, Grenache Noir, Carignan
Inhoud:70 cl
Terug naar het overzicht |

Sielverkoper Red Blend 2021

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp