Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine Mee GodardBeaujolais Villages 2022

Dit is de 'instapwijn' van één van de meest getalenteerde wijnmakers uit de Beaujolais. De Gamay komt heerlijk tot zijn recht in deze heerlijke Beaujolais Villages. Waarbij de druiven afkomstig zijn van wijngaarden net buiten Morgon.

De wijnen van Mee Godard hebben een uitzonderlijk rijpingspotentieel, kijk zeker ook naar de andere cuvées van dit topdomein. Van alle wijnen die Mee maakt is deze Villages de meest lichtvoetige en makkelijkste wijn.

€ 26,99
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Beaujolais Villages 2022

Domaine Mee Godard 

Mee Godard is een opvallende ‘rising star’ in de Beaujolais. Als baby werd ze geadopteerd vanuit Korea door een Frans echtpaar uit Lyon. Haar interesse in het wijnmakersvak was al vroeg aanwezig. Na haar opleiding in Frankrijk vertrok ze naar de Verenigde Staten, waar ze zich specialiseerde in de chemische en biologische aspecten van wijnbouw en wijn maken. Terug in Frankrijk maakte ze haar wijnmakersopleiding compleet met een diploma oenologie in Montpellier en verschillende stages bij gerenommeerde wijnhuizen in de Bourgogne (Maison Chanson, Château de Corton-André en Domaine Comtes Lafon).  

Bekijk alle wijnen van Mee Godard 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Gebied:Morgon
Wijnhuis:Domaine Mee Godard
Druivensoort:Gamay
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Beaujolais Villages 2022

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp