Vragen? Bel: 035 888 95 95

RedHeads WineDan'Jango Shiraz 2021

Dan'Jango is de held van het verhaal, een soort Clint Eastwood. Dan'Jango is geen superheld, maar wel een echte bikkel met karakter die zich niet laat kennen in de meest benarde situaties. Hij geeft niet op voordat hij de beste Shiraz van Zuid-Australië heeft gevonden.

RedHeads Studio is ontstaan dankzij een enthousiaste groep jonge wijnmakers die hun eigen wijngaard zijn begonnen in McLaren Vale, Australië. Gezamenlijk speuren ze Zuid-Australië af op zoek naar de meest excellente wijngaarden, waarbij ze druiven 'bevrijden' van de bekende namen. Dit alles met als doel wijnen te creëren die doordrenkt zijn met ziel, karakter en persoonlijkheid.

€ 13,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Dan'Jango Shiraz 2021

Redheads Wine

Dan'Jango Shiraz

De wijnen van RedHeads Wine hebben allemaal een verhaal. En allemaal hebben ze een etiket die opmerkelijk genoemd mag worden! In deze video vertelt de wijnmaker als over de Dan'Jango!

RedHeads Wine

Dit unieke wijnhuis is begonnen in de jaren ’90 door een groep jonge wijnmakers. In 2002 vestigden ze in McLaren Vale in zuid Australië, in een oud Restaurant, genaamd RedHeads!

Vandaag de dag hebben ze verschillende wijngaarden en staan ze sterk in Adelaide en Barossa. Net als andere wijnmakers zijn ze erg toegewijd aan duurzaamheid en respect voor de natuur, maar bij RedHeads gaat het een stapje verder… hun missie is het bevrijden van de druiven! Ze willen geen ‘’échte’’ wijn maken volgends de regels of zo als het hoort. RedHeads werkt met meer dan 20 verschillende variëteiten, die allemaal apart worden vergist en opgevoed. Elke wijn vormt zo een eigen individualiteit en uniek karakter. Geen twee wijnen zijn hetzelfde.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Australië
Wijnhuis:RedHeads Wine
Druivensoort:Shiraz
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Dan'Jango Shiraz 2021

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp