Vragen? Bel: 035 888 95 95

RedHeads WineWhip Hand 2018

Whip Hand Cabernet-Sauvignon is één van de icoonwijnen van Redheads Wines. Een gezellig gezelschap rossige heren die, naar eigen zeggen, de druiven redden uit de handen van de grote wijnfabrieken waar Australië zo beroemd om is.

Door zelf het beste fruit te zoeken en deze in hun eigen kelders op te voeden weten de heren waardige wijnen te creëren zie zich mogen scharen tot de absolute top van Down Under.

Whip Hand is vernoemd naar de strijd tussen wijnboer en de krachten uit de natuur. Door een jaarlang de wijngaarden en het klimaat te observeren wisten de Redheads precies het juiste moment te bepalen om de beste druiven te vangen!

€ 39,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Redheads Wines

Whip Hand

Deze Cabernet-Sauvignon uit Barossa behoort tot de 'top range' van Redhead Wines! Het dikste fruit is gebruikt om ook een enorm dikke rode wijn neer te zetten.

RedHeads Wine

Dit unieke wijnhuis is begonnen in de jaren ’90 door een groep jonge wijnmakers. In 2002 vestigden ze in McLaren Vale in zuid Australië, in een oud Restaurant, genaamd RedHeads!

Vandaag de dag hebben ze verschillende wijngaarden en staan ze sterk in Adelaide en Barossa. Net als andere wijnmakers zijn ze erg toegewijd aan duurzaamheid en respect voor de natuur, maar bij RedHeads gaat het een stapje verder… hun missie is het bevrijden van de druiven! Ze willen geen ‘’échte’’ wijn maken volgends de regels of zo als het hoort. RedHeads werkt met meer dan 20 verschillende variëteiten, die allemaal apart worden vergist en opgevoed. Elke wijn vormt zo een eigen individualiteit en uniek karakter. Geen twee wijnen zijn hetzelfde.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Australië
Wijnhuis:RedHeads Wine
Druivensoort:Cabernet Sauvignon
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp