Vragen? Bel: 035 888 95 95

RedHeads WineDogs of the Barossa

Dogs of the Barossa is het verhaal van een jonge hond in een wereld vol met oude rotten. Gretig om zichzelf te bewijzen, laat de jonge hond nu in Barossa met al z'n kracht en levendigheid zien wat hij waard is. Hij heeft een supergevoelige neus om elk aroma op te pikken en een fantastisch pallet en lever om al het proeven te doorstaan. Z'n klauwen zijn perfect om de druiven zachtjes te kneuzen. Met zijn staart blijft hij in balans, en zijn achterpoten zullen hem ver brengen in de lange afstandsrace van de afdronk!

Wij schreven deze beschrijving toen we net een fles Dogs of the Barossa op hadden!

€ 49,95
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Redheads Wine

Dogs of the Barossa

Uit de serie icoonwijnen van Redheads hebben wij Dogs of the Barossa geselecteerd. Een ongelofelijke rijke en mooie Shiraz zoals we die echt kennen van de topwijnen uit Australië.

RedHeads Wine

Dit unieke wijnhuis is begonnen in de jaren ’90 door een groep jonge wijnmakers. In 2002 vestigden ze in McLaren Vale in zuid Australië, in een oud Restaurant, genaamd RedHeads!

Vandaag de dag hebben ze verschillende wijngaarden en staan ze sterk in Adelaide en Barossa. Net als andere wijnmakers zijn ze erg toegewijd aan duurzaamheid en respect voor de natuur, maar bij RedHeads gaat het een stapje verder… hun missie is het bevrijden van de druiven! Ze willen geen ‘’échte’’ wijn maken volgends de regels of zo als het hoort. RedHeads werkt met meer dan 20 verschillende variëteiten, die allemaal apart worden vergist en opgevoed. Elke wijn vormt zo een eigen individualiteit en uniek karakter. Geen twee wijnen zijn hetzelfde.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Australië
Wijnhuis:RedHeads Wine
Druivensoort:Shiraz
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp