Vragen? Bel: 035 888 95 95

Saint Jean d'AumièresAnarchic 2021

Deze wijn is echt fantastisch voor het lente/zomer seizoen. Anarchic is helemaal gemaakt om het gekoeld te drinken. We adviseren een drinktemperatuur van 12 tot 14 graden. De wijn is gemaakt van de Cinsault, Grenache en de Mourvèdre druif. De wijn heeft een heerlijke en rijke fruitbeleving. Vooral zomers fruit springt uit het glas!

De vinificatie van de Anarchic is bijzonder te noemen. De druiven ondergaan Macération Carbonique. Dat wil zeggen dat de fermentatie plaatsvindt vóór de persing!

De afdronk is eveneens zeer prettig te noemen. Het fruit blijft aanwezig en er komt een plezierig zuurtje om de hoek kijken. Organiseer een BBQ en zet deze wijn koud. Een absolute top combinatie.

€ 12,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Saint Jean d'Aumières

Terrasses du Larzac

Château Saint Jean d'Aumières vinden we in de Terrasses du Larzac. Een relatief onbekend wijngebied ten noorden van Montpellier. Hier maken Emilie en Vianney prachtige wijnen die wij met trots verkopen!

Saint Jean d‘Aumières 

Wij zijn de officiele exclusieve importeur van de wijnen van Château Saint Jean d'Aumières. Een ontzettend leuk wijnbedrijf met 30 hectare wijngaard in de Terrasses du Larzac. Een wijngebied dat de AOC-status bemachtigde in 1985.

Hier zwaaien Emilie en Vianney de scepter van het familiebedrijf dat al een aantal generaties bestaat. En juist dát besef voel je in alles. Zij zullen zelf ooit dat ‘stokje’ doorgeven. Maar het land waar de wijnranken op staan zal blijven bestaan. Lees verder

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Saint Jean d'Aumières
Druivensoort:Mourvèdre, Grenache Noir, Cinsault
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp