Vragen? Bel: 035 888 95 95
Dit is onze Eigen Import
Direct van de boer
Steeds vaker kopen wij de wijnen direct bij de wijnboer. Dit vinden wij leuk en het is ook nog eens veel voordeliger! Ontdek de unieke wijnen.
Filters tonen

De eigen import van Siersma Wijnadvies

Elke dag weer zijn wij voor u op zoek naar de nog onondekte pareltjes in de wijnwereld. Wijnen die nog niet op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn en ons wijnhart sneller laten kloppen. Door goede contacten te leggen en onderhouden met de wijnboeren zelf, zijn wij in staat om een uniek aanbod aan eigen importwijnen te presenteren.

Frankrijk, Duitsland, Spanje en zelfs Zuid-Afrika!

Inmiddels hebben we al een aantal fantastiche wijnhuizen die wij zelf importeren. Naast Frankrijk, Duitsland en Spanje zoeken wij het ook verder weg en importeren wij zelfs wijnen uit Zuid-Afrika! Door direct contact te onderhouden met de wijnboeren zelf blijven wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij deze wijnhuizen en kunnen wij u bijzondere en unieke, maar vooral ook betaalbare, wijnen aanbieden.

Diversiteit

Van een prachtige Cava uit Spanje, een volle Shiraz uit Zuid-Afrika naar een bijzondere Frühburgunder uit Duitsland. De diversiteit van onze eigen importwijnen is groot. Of u nu op zoek bent naar een volle, krachtige rode wijn of juist een zomerse rosé, wij hebben het allemaal! Ontdek nu onze unike wijnen die wij zelf importeren!

Home > Eigen import

© 2020 Siersma Wijnadvies