Vragen? Bel: 035 888 95 95

Vicente GandiaUva Pirata - Garnacha Tinta 2021

Laten we voorop stellen dat deze Uva Pirata Tinta gewoon echt een erg lekkere, sappige en toegankelijke rode Spaanse wijn is. Maar wat dat met een piraat te maken heeft?

De Spaanse website van Uva Pirata vertelt over een Piraat die alles heeft meegemaakt in zijn leven, dingen die piraten doen. Maar alles kwam goed als hij een slok nam van zijn eigen wijn. Prima verhaal!

De rode Uva Pirata is gemaakt van 100% Garnacha Tinta. In de Rhône noemen ze deze druif Grenache Noir. En om de eerste alinea van deze wijnomschrijving nog iets meer kracht bij te zetten: Je proeft heerlijk rood fruit en de wijn heeft een soepele afdronk. Schenk de Uva Pirata Tinta op een feestje met lekkere kaas en worst. Dan komt het allemaal goed!

€ 8,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5
Terug naar het overzicht |

Uva Pirata - Garnacha Tinta 2021

Vicente Gandía

Vicente Gandía is een wijnproducent die zijn oorsprong vindt in 1885 in Valencia. Momenteel staat de vierde generatie van de Gandía familie aan het roer van het bedrijf.

Het bedrijf handhaaft consistent de fundamentele principes waarop het is gebouwd: het bevorderen van maatschappelijk welzijn en voortdurende innovatie en verbetering, terwijl het de traditionele waarden in ere houdt. Lees meer 

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Vicente Gandia
Druivensoort:Grenache Noir
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Uva Pirata - Garnacha Tinta 2021

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp