Vragen? Bel: 035 888 95 95
Trapiche Argentinië
Filters tonen

Trapiche 

Trapiche werd in 1883 opgericht met een bescheiden wijngaard aan de voet van de Andes, bekend als El Trapiche. Wat begon als een lokale onderneming, is uitgegroeid tot een aanzienlijk wijnhuis met meer dan 1.000 hectare aan wijngaarden. Bovendien werkt Trapiche samen met meer dan 300 wijnboeren in de regio om wijnen van de beste terroirs uit Mendoza te kunnen presenteren.

Malbec 

De pioniersrol van Trapiche in de wereld van Malbec is opmerkelijk. Het wijnhuis produceert Malbec-wijnen in verschillende prijsklassen, van betaalbaar tot exclusief. Onze vlaggenschipwijnen zijn de Single Vineyard Malbecs, herkenbaar aan de kenmerkende zware flessen met witte labels en rode capsules. Jaarlijks selecteert chief winemaker Daniel Pi met zijn team de drie meest vooraanstaande Malbec-terroirs van de samenwerkende wijnboeren, waarmee hij de buitengewone kwaliteit van Malbec van lokale druiventelers aan de wereld presenteert.

Broquel

De ambities van Trapiche gaan verder dan het leveren van prachtige Malbec-wijnen. Het wijnhuis streeft ernaar om haar gevestigde positie op de 'Most Admired Wine Brands in the World'-lijst van Drinks International de komende jaren te verstevigen. Trapiche wil kwaliteit bieden in alle wijnreeksen, variërend van Melodias (Winemaker Selection) en Broquel tot de Single Vineyard-serie. In elke reeks gaat Trapiche de concurrentie aan op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Met een breed scala aan druivensoorten voldoet het wijnhuis aan de behoeften van een divers publiek van wijnliefhebbers.

Home > Trapiche

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp