Vragen? Bel: 035 888 95 95

FC Wijnadvies

Wijnadvies blog op 23 oktober 2011
FC Wijnadvies

Blauw Zwart gestreept

Sinds afgelopen zomer is het eindelijk officieel, FC Wijnadvies voetbalt mee in de Nederlandse competitie! Een mooi samengesteld team waarin ik natuurlijk niet wil ontbreken. Waar bij grote clubs de multinationals op de borst prijken, worden onze blauw zwart gestreepte shirtjes opgesierd door de fles van het Wijnadvies logo.

Omkopen

Dat een wijnfles op een voetbalshirt niet heel gebruikelijk is, merken we regelmatig bij aanvang van de wedstrijd. Meestal is het de scheidsrechter die als eerst een opmerking maakt. ‘Wil je me omkopen?’, ‘toch geen wijn in de bidon hè’ en andere zogenaamd grappige kreten zijn ons niet vreemd.

Nog even opleggen

Langzaam komt de korte winterstop in zicht en is het tijd om terug te blikken op de eerste helft van het seizoen. Laat ik het maar vergelijken met een hele mooie Bordeaux. Er zit veel in, heel veel zelfs, maar het komt er nog niet echt helemaal uit. Misschien nog even opleggen, geduld hebben en dan zal het binnenkort vast en zeker één grote harmonieuze ervaring worden. Tot die tijd zal de scheidsrechter het met een soepele Catalaanse fles moeten doen!

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp