Vragen? Bel: 035 888 95 95

Wijn en liefdesverdriet

Wijnadvies blog op 8 februari 2016
Wijn en liefdesverdriet

Liefde kan je helemaal vervullen, je hoofd raakt op hol en je kunt nergens anders meer aan denken, Datzelfde geldt ook voor liefdesverdriet, alleen heeft het dan een minder prettige uitwerking. We kennen het denk ik allemaal wel: dat gevoel waardoor je jezelf niet meer heel erg in de hand hebt en je alle keukenkastjes opentrekt op zoek naar 'troosteten', én wijn! Maar dan zit je aan die heerlijke bak ijs of liggen de chipskruimels alweer over je slobbertrui verspreid en neem je een slok wijn: bah! Niet te drinken bij je comfortfood en nu ben je nog chagrijniger. Ga daarom, om het leed de volgende keer te verzachten, voor deze troostende combinaties.

Cookie Dough ijs

IJs en liefdesverdriet lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden en dan nog het liefst ijs met chocolade en andere lekkere dingen. Gewoon in je joggingbroek met een slechte serie op de bank en een bak ijs op schoot.

Paprikachips

Chips is niet het eerste wat je te binnen schiet wanneer je denkt aan liefdesverdriet, maar het is wel lekker en vooral makkelijk, want om nou te zeggen dat je zin hebt om moeilijk te doen met je snacks…

Pure chocolade

De ultieme comfort zoetigheid: chocolade. Bij het eten van chocolade komt de stof endorfine vrij en dat is wat ons een gelukkig gevoel geeft. Precies wat je nodig hebt tijdens deze periode.

Donuts

Het is vet, er zit veel suiker in en op en je eet er zo een paar van weg. Donuts zijn makkelijk en in elke supermarkt wel in te slaan. 

Bouillonsoep

Vette snacks gaan er goed in wanneer je zwelgt in je verdriet, maar soms ben je zo over je eetlust heen dat er met veel moeite nog net een lichte bouillonsoep ingaat. Ook daar past zeker een wijntje bij.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies blog > Wijn en liefdesverdriet

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp