Vragen? Bel: 035 888 95 95

#11 Kingpin Blanco | €5,95 ipv €7,50 (Ruim 20% korting)

Wijnadvies nieuws op 8 april 2021
#11 Kingpin Blanco | €5,95 ipv €7,50 (Ruim 20% korting)

Let op: Deze aanbieding is helaas reeds verlopen! 

Naamswijziging | The Guv'Nor

Nog nooit is een naamswijziging zo soepel verlopen. The Guv'Nor heet pas een maand Kingpin en bijna iedereen is al vergeten dat het ooit anders was. Het is daarnaast niet voor te stellen dat deze wijn pas een jaar in ons assortiment zit en nu al bij de bestsellers van Siersma Wijnadvies staat.

Lees alles over de Wijnadvies Traktatie Maand

Fikse korting

Daarom is het des te leuker dat Felix Solis ons als cadeau een fikse korting gaf op een pallet (600 flessen) Kingpin Blanco. Een wijn die de komende lentedagen nóg lekkerder zal smaken.

Op vrijdag 9 april 2021 koopt u de Kingpin Blanco voor slechts € 5,95 – inderdaad: vijf euro en vijfennegentig centjes! – in de beide winkels en ook op onze website!

Is deze dagdeal ook echt een dagdeal? 

Karakter

Kingpin Blanco wordt gemaakt van Sauvignon, Verdejo en Chardonnay. Drie druivenrassen die ook alle drie te proeven zijn. De Sauvignon zorgt voor de ruggengraat (de frisheid), de Chardonnay geeft de wijn body en de Verdejo geeft hem de heerlijke exotische geur.    

Felix Solis

Kingpin Blanco

Kingpin Blanco wordt gemaakt van Sauvignon, Verdejo en Chardonnay. Drie druivenrassen die ook alle drie te proeven zijn. De Suavignon zorgt voor de ruggengraat (de frisheid), de Chardonnay geeft de wijn body en de Verdejo geeft hem de heerlijke exotische geur.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > #11 Kingpin Blanco | €5,95 ipv €7,50 (Ruim 20%...

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp