Vragen? Bel: 035 888 95 95

#14 Geil Grüner Silvaner | € 7,95 ipv € 11,50 (ruim 30% korting!)

Wijnadvies nieuws op 1 april 2021
#14 Geil Grüner Silvaner | € 7,95 ipv € 11,50 (ruim 30% korting!)

Let op: Deze aanbieding is helaas reeds verlopen! 

Traktatie Maand

De tweede wijn die we presenteren in de Wijnadvies Traktatie Maand is de Grüner Silvaner van Weingut Geil. Sinds 2016 zijn wij de importeur van deze reizende ster uit Rheinhessen. Hier worden pure eerlijke en zuivere wijnen gemaakt die steeds populairder blijken te zijn.

600 Flessen | Ruim 30% korting 

Elisabeth en Johan Geil hebben wij al vaak mogen ontmoeten en ze waren direct bereid om mee te doen met deze leuke actie. Zo is het nu mogelijk om deze heerlijke lentewijn voor een groothandelprijs te kunnen kopen. We hebben slechts 600 flessen kunnen krijgen voor deze prijs, dus wees er snel bij!

Droge witte wijn

De Grüner Silvaner van Weingut Geil is puur, zuiver en zacht. Hij is zeker niet te zwaar en heeft een verleidelijke geur van jonge meloen en frisse appels. Vreemd genoeg moet er bij Duitse wijnen altijd een protestmars gevoerd worden om te bewijzen dat deze wijnen niet zoet zijn. Dus nogmaals: Het is echt een mooie droge witte wijn!  

Weingut Geil

Grüner Silvaner

De Grüner Silvaner van Weingut Geil is heerlijk fris en elegant. Dit wijnhuis met een toch wel zeer interessante naam maakt loepzuivere en goed verteerbare wijnen.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > #14 Geil Grüner Silvaner | € 7,95 ipv € 11,50 (...

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp